Tuotteet ja palvelut

Maasulkuvirran- ja loistehon kompensointi

Ensto Mavikolla on vuosien kokemus kompensointilaitteistojen toimituksista. Tarjoamme maasulkuvirran- ja loistehon kompensointiprojektit ”avaimet käteen” periaatteella tai haluamallasi kokoonpanolla.

Hajautettu kompensointi

Jakeluverkon kaapelointi aiheuttaa haasteita kompensointiin. Maasulkuvirran tai loistehon kasvaessa keskitetyn kompensoinnin kuristimet voivat jäädä pieneksi. Tarjoamme lisäksi hajautettua kompensointia täydentämään keskitettyjä kompensointilaitteistoja.

Keskitetty maasulkusuoja EFD

Luotettava EFD-laite varoittaa viasta ja mahdollistaa vian nopean paikannuksen jopa ennen keskeytystä. Tarkka ja laaja-alainen laitteisto näkee samalla koko verkon tilanteen eikä erehdy vikapaikasta.

Älymuuntamo

Täysin kotimainen ja teknisesti ylivoimainen muuntamo kokonaisvaltaisella palvelulla suunnittelusta maastossa tehtäviin ensiökokeisiin saakka. Tässä älymuuntamossa on käyttäjän turvaksi suunniteltu valokaaripaineen purkauskanava.

Testauskärry

Ensto Mavikolla on ensiökokeita varten valmistettu testauskärry, joka mahdollistaa monipuolisten kokeiden tekemisen 20 kV jakeluverkossa. Testilaitteisto voidaan kytkeä jännitetyönä lähes mihin tahansa verkkoon ilman käyttökeskeytyksiä.

Automaatiojärjestelmien konfigurointi

Sähköasemien ja älymuuntamoiden tärkeä osa on toimiva kaukokäyttö- ja automaatiojärjestelmä. Automaatiojärjestelmän huolellisella konfiguroinnilla ja testauksella varmistetaan, että investoinneista saadaan paras mahdollinen hyöty. Toimitamme tarvittaessa myös mastot, kuidut sekä viestiliikennelaitteet tarpeidesi mukaisesti.

Suojareleiden koestukset ja suojauskonsultointi

Ensto Mavikolla on laaja-alainen kokemus suojareleiden testauksesta ja erilaisista suojauskokonaisuuksista. Osaamisemme kattaa kaikki yleisimmät käytössä olevat suojareleet. Käytämme testauksessa nykyaikaisia ja kalibroituja testauslaitteita, joilla voidaan syöttää esimerkiksi häiriötallentimen tallenne takaisin suojareleelle.

Sähköasemaympäristö

Toimitamme sähköasemat avaimet käteen periaatteella tai pienempinä osakokonaisuuksina. Suoritamme myös sähköasemien laajennukset tai saneeraukset sekä kunnossapitotyöt tarpeenne mukaisesti. Meiltä saat haluamasi palvelun tarvemäärittelystä käyttöönottoon saakka. Ensto Mavikon asiantuntijat ovat käytettävissäsi jos tarvitset sähköasemapalveluita.

Dokumentointipalvelut

Dokumentointipalveluihimme kuuluvat sähköaseman dokumentaation päivitys ja vanhojen paperi- tai muovikuvien saattaminen sähköiseen muotoon. Meillä on vuosien kokemus erityisesti sähköasemista ja niiden komponenteista. Työmme jälkeen teillä on oikeaa tilannetta vastaavat, helposti luettavat ja päivitettävät dokumentit käytettävissänne.