Puistomuuntamoista älykkäitä automaation avulla – Emtele ja Maviko aloittavat yhteistyön

7.4.2020

Puistomuuntamoista älykkäitä automaation avulla – Emtele ja Maviko aloittavat yhteistyön

Emtele ja Maviko ovat sopineet yhteistyöstä älykkäiden puistomuuntamoiden ja sähkönjakeluratkaisujen kentällä. Yhteistyössä Emtele ja Maviko kehittävät uuden digitaalisen puistomuuntamoiden automaatioratkaisun, joka palvelee molempien yritysten asiakkaita näiden sähköverkkoinfrastruktuurin seurannassa ja toimitusvarmuudessa.

Yhteistyön myötä Emtele ja Maviko pystyvät yhdessä palvelemaan sähköverkkoyhtiöitä paremmin sähkönjakeluvarmuuden lisäämisessä. Asiakkaille tämä tarkoittaa yhä laadukkaampaa ja keskeytyksetöntä sähkönjakelua kevyellä investoinnilla toiminnan kehittämistä tukevaan palveluun.

Emtele on palvellut suomalaista energiakenttää yli 10 vuotta hyvällä menestyksellä ja erinomaisella asiakastyytyväisyydellä. Emtele tarjoaa toimintavarmoja tietoliikenneratkaisuja sähkönjakeluverkkojen hallintaan. Emtele takaa palvelun laadun ja jatkuvan toimivuuden SLA-pohjaisilla pitkäaikaisilla sopimuksilla, jossa asiakas saa viimeaikaisimmista teknologioista käyttöönsä avaimet käteen -ratkaisun.

Maviko Oy on valtakunnallisesti toimiva innovatiivinen sähkönjakelun palveluyritys. Mavikolla on laaja-alainen osaaminen energiainfran ydin toiminnoissa. Maviko panostaa toiminnassaan kokonaisvaltaiseen asiakaslähtöiseen palveluun, jossa asiakkaan toiveita kuunnellaan aidosti. Maviko hyödyntää tuotteissaan markkinoiden parhaita ratkaisuja. Tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja testatuista komponenteista.