Laskutustiedot

LASKUTUSTIEDOT

Arvoisa Yhteistyökumppanimme

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Verkkolaskuosoitteemme ovat:

Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)
Verkkolaskuosoite: 003727798948
OVT-tunnus: 003727798948

Mikälä ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Ensto Maviko Oy (Apix skannauspalvelu)
PL 16112

00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedosten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, teillä on mahdollisuus lähettää laskut myös PDF-muodossa sähköpostiosoitteeseen: 003727798948@procountor.apix.fi

Laskujen tulee olla sähköpostin liitteenä PDF-muodossa. Yhdellä sähköpostilla ja sen liitteissä saa olla vain yksi lasku. Jos sähköposti sisältää laskun lisäksi muita liitetiedostoja, lisätään ne laskun liitteiksi. Liitetidoston maksimikoko on 2 mb. Lähetyksen jälkeen palvelusta tulee joko hyväksyntä- tai hylkäysilmoitus sähköpostilla lähetysosoitteeseen 15 minuutin kuluessa lähetyksestä

Laskuissa pyydämme käyttämään oletuksena 30 päivän maksuaikaa.

Ystävällisin terveisin,
Ensto Maviko Oy